Gezinsmarkt 2024

Terug naar ‘Nieuws’

Gezinsmarkt 2024

11 mei 2024

De gezinsmarkt zal dit jaar worden gehouden op D.V. 1 juni en begint al aardig dichtbij te komen. Wij als ACPK hebben er in ieder geval weer zin in! Komt u ook op D.V. 1 juni naar de gezinsmarkt? De markt zal geopend worden om 09:30 door de dominee en het duurt ongeveer tot 15:00. Er is van alles te koop en te beleven. Hiervoor verwijzen wij u naar ons advertentie/ informatieboekje welke bijgevoegd zal zijn bij de volgende kerkbode. Zonder jullie hulp lukt het uiteraard niet, wil je je opgeven als vrijwilliger om bijvoorbeeld te helpen met het verkopen op een kraam of wil je helpen met opbouwen en afbreken? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@acpk.nl. Bedankt namens ons!

Boodschappenactie

Ook dit jaar willen we weer boodschappen inzamelen voor de gezinsmarkt. Heeft u iets in de voorraadkast wat u kunt missen? Stop het in een tasje en hang het aan uw voordeur op dinsdagavond 28 mei, dan halen we het bij u op. Let a.u.b. op houdbaarheidsdata, iets wat over de datum is kunnen wij ook niemand meer blij mee maken. Alvast bedankt! 

Opbodveiling

Het einde van de markt wordt traditiegetrouw afgesloten met de opbodveiling geleidt door veilingmeester Nico Veldhoen en administrateur Chris de Visser. Dit zal omstreeks 13:00 zijn. Als u nog een topstuk wil schenken, zou u dit kunnen aanbieden aan ons. Mail dan even naar lennart@acpk.nl dan kan uw kavel voorgelegd worden aan de keuringscommissie.

Heel hartelijke groet,

Team ACPK