Kerkbibliotheek

Kerkbibliotheek

Even voorstellen:

Als kerkbibliotheek stellen wij ons graag aan u voor. Onze bibliotheek kunt u vinden in de kleine zaal van ons kerkgebouw, via de ingang Kerkstraat bij de consistorie. We hebben ruim 5000 titels voor u beschikbaar in verschillende categorieën. U kunt deze terugvinden in onze catalogus, die u digitaal kunt bekijken op deze site rechtsboven. Ook kunt u hier een lijst vinden met onze nieuwste aanwinsten. Voor vragen hierover of andere vragen over de kerkbibliotheek kunt u een mail sturen naar Karen Janssen, e-mailadres: bibliotheek@gergemhia.nl.

Zoekt u een boek over een onderwerp dat op de verenigingen behandeld wordt, een goede kans dat wij het hebben! Van prentenboek tot ouderenzorg, van preekcd’s tot Bijbelstudies, het is te vinden in de kerkbibliotheek!

Openingstijden

Wij nodigen u van harte uit om binnenkort eens binnen te lopen in onze bibliotheek, die wekelijks geopend is op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur en woensdagavond van 19.15 uur tot 20.45 uur, ook in de korte schoolvakanties.

In de zomervakantie zijn wij altijd een aantal weken gesloten. Dit maken wij tijdig bekend. Wanneer een kerkdienst op woensdag valt, zal de opening van die week vervallen.

Wij staan graag met ons hele team voor u klaar en wensen u veel leesgenot met de boeken van onze kerkbibliotheek. 

Bibliotheek catalogus

Spelregels kerkbibliotheek tijdens de Coronacrisis

Openingstijden tijdens de zomervakantie