Uitzendingen kerkdiensten op zondag

Terug naar ‘Nieuws’

Uitzendingen kerkdiensten op zondag

16 juli 2020

Diensten meekijken?

Op dinsdag 14 juli 2020 hebben we onze video verbinding overgezet van Youtube naar https://dienstmeekijken.nl/gergemhia/ Voor nu zit hier nog geen toegangscode/wachtwoord op. In de toekomst kan een toegangscode er aan worden toegevoegd, waardoor het meekijken beperkt wordt tot onze doelgroep.

Welke diensten worden er middels video uitgezonden (via www.dienstmeekijken.nl)?

  • De dienst die om 9.30 uur begint en
  • De dienst die om 15.30 uur begint.

De uitzending begint 15 minuten van te voren en houdt op aan het einde van de kerkdienst. De live-stream is daarna terug te bekijken. Op maandag wordt de live-stream verwijderd. Deze wordt niet bewaard.

Welke diensten worden er met alleen geluid uitgezonden (via www.kerkomroep.nl)?

Via kerkomroep.nl worden alle diensten met geluid uitgezonden. Deze zijn daarna niet meer beschikbaar, totdat het gebed en de mededelingen eruit zijn geknipt. Dit gebeurt binnen een aantal werkdagen. Daarna komen de diensten van 9.30 en 15.30 uur weer beschikbaar in het archief van kerkomroep.nl.

Het uitzenden via de scanner gaan we (op termijn) afbouwen. Te zijner tijd volgt meer informatie hierover, alsook welke alternatieven er beschikbaar zijn.

Het wachtwoord van kerkomroep.nl en dienstmeekijken.nl wordt op termijn aangepast, waardoor de uitzendingen alleen beschikbaar zijn voor onze doelgroep.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om mij te contacten via kerkmeester@gergemhia.nl

Met hartelijke groet,

A.A. van de Breevaart

Heeft u nog geen account? Registreer u dan.

0