Uitnodiging reisje van de Vrouwenvereniging

Terug naar ‘Nieuws’

Uitnodiging reisje van de Vrouwenvereniging

26 augustus 2023

Beste dames,

Op D.V dinsdag 19 september hopen we weer met elkaar weg te gaan. Dit reisje is voor de leden van de vereniging, maar ook voor andere dames die gezellig met ons mee willen gaan. We reizen deze dag met de bus.

Om kwart voor 9 wordt u bij de kerk verwacht, waar we met elkaar de dag beginnen. Om 9 uur vertrekken we met de bus naar Broek op Langedijk waar we de Broekerveiling hopen te bezoeken. Hier krijgen we een rondleiding, een rondvaart en bezoeken we de veiling. Tussendoor eten we onze meegenomen lunchpakketjes op.

Om kwart voor 3 vertrekken we met de bus naar de Gereformeerde Gemeente van Amsterdam-Noord. Hier worden we ontvangen met een bakje koffie en iets lekkers erbij. Daarna krijgen we een presentatie over het werk van “Scharlaken Koord”, na afloop houden we een collecte voor het werk van deze stichting.

Rond 18 uur hopen we hier met elkaar te genieten van een warm & koud buffet. Om 19.30 uur willen we weer vertrekken richting Ambacht, waar we dan rond 21 uur weer aan hopen te komen.

We proberen de kosten tussen de 75 en 80 euro te houden. Dat ligt ook aan het aantal aanmeldingen we krijgen i.v.m. de kosten van de bus. Daar wordt u nog verder over geïnformeerd. Voor de leden van de vrouwenvereniging geldt een korting i.v.m. het sparen voor de buskosten in het afgelopen seizoen.

Gaat u/ jij ook mee?

Graag aanmelden voor 5 september via:

Annemarie van ‘t Hof: 06-38260499

Petra Kok: 078-6816307/ 06-40169797

Nelleke van Driel: 06-20817314

Mocht u zich wel opgegeven hebben en toch niet kunnen op het laatste moment dan zijn we helaas genoodzaakt wel kosten in rekening te moeten brengen.