Start kindercrèche

Terug naar ‘Nieuws’

Start kindercrèche

11 augustus 2021

Wij zijn blij om te kunnen melden dat we na de zomervakantie, vanaf zondag 29 augustus, weer crèche mogen organiseren. Uiteraard wel onder voorbehoud van de Coronasituatie.

We mogen gebruik maken van de gymzaal van de nieuwe Willem de Zwijgerschool. We willen daar voor elke kerkdienst 1 groep maken van alle leeftijden van 0 tot 4 jaar bij elkaar. Alleen voor de dienst van half 7 doen we gaan crèche. Per dienst willen we steeds 2 moeders en een aantal meisjes inroosteren om op te passen. Ook moet er een BHV-er aanwezig zijn.

Moeders en kinderen:

Omdat de crèche lang stilgelegen heeft willen we iedereen vragen om zich opnieuw aan te melden. In principe is het de bedoeling dat, wanneer je je kind naar de crèche brengt, de moeder dan ook zelf helpt met oppassen. Het is wel mogelijk om data door te geven wanneer je niet beschikbaar bent, bijv. als je moet werken, op vakantie bent of rondom een bevalling. We willen de moeders inroosteren op het moment dat ze zelf niet aan de beurt zijn om naar de kerk te gaan. Je past dus voor elkaar op en iedereen is elke zondag in de gelegenheid om een kerkdienst bij te wonen. Graag opgeven met naam en geboortedatum(s) van je kind(eren), je emailadres en je wijknummer. Als je je BHV-certificaat hebt, dat ook graag erbij vermelden.

Meisjes vanaf 12 jaar:

Ook zoeken we meisjes vanaf 12 jaar die willen oppassen. Jullie hulp wordt zeer gewaardeerd! Er is genoeg te doen; je kunt met de kinderen spelen, voorlezen, verdrietige kinderen troosten, helpen met het drinken, naar de wc helpen, opruimen enz. Het is ook mogelijk om je samen met 1 of 2 vriendinnen op te geven, dan wordt je samen ingeroosterd. Graag opgeven met je emailadres en wijknummer erbij. Ook als je al eerder opgepast hebt, je graag opnieuw opgeven.

BHV-ers:

Verder zoeken we ook BHV-ers die tijdens de crèche in de school aanwezig willen zijn. Wanneer de verbouwing aan ons zalengedeelte klaar is, is dit niet meer nodig. De BHV-er kan in de centrale hal meeluisteren met de kerkdienst en wordt in geval van nood geroepen. Gelukkig is dit meestal niet nodig, maar de aanwezigheid is wel noodzakelijk. Meeluisteren kan m.b.v. een tablet o.i.d., de wifi van de school is hiervoor beschikbaar. Je wordt ingeroosterd als je zelf niet aan de beurt bent om naar de kerk te gaan en je kunt je eigen kinderen evt. in de crèche laten spelen. Graag (opnieuw) opgeven met je emailadres en wijknummer erbij.

Graag aanmelden bij:  hettiehazendonk@hotmail.com of bel tel. 06-10649848.

Hartelijke groet, Inge de Wit en Hettie Peeman

Kunt u niet inloggen? wachtwoord vergeten
Heeft u nog geen account? Registreer u dan.

0