Psalmen op de dinsdagavond

Terug naar ‘Nieuws’

Psalmen op de dinsdagavond

4 februari 2021

Zoals bekend is ons land op dit moment in een lockdown in verband met de corona-pandemie. De maatregelen die daarbij horen zorgen ervoor dat mensen veelal meer aan huis gebonden zijn dan normaal. Dat brengt een stuk vereenzaming met zich mee, met name bij ouderen en alleenstaanden. Maar ook op gezinnen met kinderen komt heel veel af in deze tijd van thuis onderwijs volgen etc.

Daarom willen wij met ingang van dinsdag 9 februari iedere week een half uur orgelspel gaan verzorgen onder de noemer ‘Psalmen op de dinsdagavond’. Van 19.30 tot ongeveer 20.00 uur zullen wij psalmen en korte bewerkingen spelen en dat zal via de Kerkomroep en dienstmeekijken.nl worden uitgezonden. Onder andere zullen psalmen worden gespeeld die op het rooster staan van onze scholen in Ambacht.

U kunt dan thuis luisteren en eventueel meezingen. Maar u kunt meer! Via verzoeken@gergemhia.nl kunt u een verzoek indienen als u een bepaalde psalm graag zou willen horen. Dus, heeft u een verzoek? Schroom niet, we horen het graag!

Met hartelijke groet,

de organisten van de Petrakerk

Kunt u niet inloggen? wachtwoord vergeten
Heeft u nog geen account? Registreer u dan.

0