Oliebollenactie -16 jeugdvereniging

Terug naar ‘Nieuws’

Oliebollenactie -16 jeugdvereniging

19 december 2023

Ook dit jaar hopen we weer als -16 jeugdvereniging de jaarlijkse oliebollenactie te houden. De opbrengst is dit jaar bestemd voor de jeugdwerkactie van de JBGG (zie voor meer informatie www.bijbelbinnenbereik.nl) en het jeugdwerk in onze eigen gemeente. De oliebollen en appelbeignets worden gebakken door Bakkerij Vlot uit Papendrecht. U kunt uw bestelling doorgeven tot uiterlijk DV 29 december via ons bestelformulier https://bit.ly/Oliebollenactie2023.

Daarnaast zijn er dit jaar voor de jeugdwerkactie bij de jeugdbond speciale actieproducten te koop, waarvan de opbrengst volledig bestemd is voor de jeugdwerkactie JBGG. U kunt deze producten via ons bestellen. U kunt uw bestelling tot uiterlijk DV 16 december doorgeven via https://bit.ly/Jeugdwerkactie2023.

Op DV zaterdag 30 december is er gelegenheid elkaar te ontmoeten tussen 12:00 uur – 15:00 uur op Noordeinde 124 E onder het genot van een kommetje erwtensoep, oliebollen, appelbeignets en warme chocolademelk, koffie/thee of fris. Voor de prijzen verwijzen wij u naar de kerkbode. We zien uit naar uw komst!

De jongeren en leiding zullen dan ook klaarstaan om de verse en net ingepakte oliebollen & appelbeignets en de door u bestelde actieproducten te overhandigen. Bent u niet in de gelegenheid op DV 30 december om uw bestelling op te halen, dan brengen wij uw bestelling bij u thuis.

Namens de leiding en jongeren van de -16 jeugdvereniging alvast bedankt voor uw bestelling!