OLIEBOLLEN & APPELBEIGNETS

Terug naar ‘Nieuws’

OLIEBOLLEN & APPELBEIGNETS

29 december 2022

Ook dit jaar willen we als JV -16 weer de jaarlijkse oliebollenactie houden.

De opbrengst is dit jaar bestemd voor het werk van Bijzondere Noden – de jongeren hebben daar recent iets van gezien tijdens de sprekersavond- en voor het werk dat Marinus van Dalen mag doen voor de vluchtelingen in Griekenland. 

De oliebollen en appelbeignets worden gebakken door Bakkerij Vlot uit Papendrecht. 

Prijzen oliebollen:  

€ 1,20 per stuk
 
5 voor € 6,00
 
10 voor € 11,00 

 

Prijzen appelbeignets: 

€ 2,00 per stuk 5 voor € 9,00 

 

U kunt uw bestelling (bij voorkeur) digitaal doorgeven tot uiterlijk DV 29 december via ons bestelformulier. Bereikbaar via de volgende link: https://bit.ly/3uhYFJt. U vindt dit bestelformulier ook terug op de website van de kerk onder de nieuwsberichten. 

Lukt online bestellen niet, dan kunt u ook telefonisch bestellen via 06 306 24 397 (Fam. T. de Jong). 

We zien er naar uit om u weer te ontmoeten. Vandaar dat we als jongeren en leiding klaarstaan om de verse en net ingepakte oliebollen & appelbeignets aan u te overhandigen op DV vrijdag 30 december tussen 16:30 uur – 21:00 uur op Noordeinde 124 E. (Naast het hek van HEEBOSS) 

Er is daar ook de mogelijkheid om onder het genot van een kommetje erwtensoep (1,00) of een bekertje warme chocolademelk (0,50) elkaar te ontmoeten. Ook kunt u natuurlijk een oliebol of appelbeignet met een bakje koffie (0,50) kopen.  

Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw bestelling op te halen, dan kunt u dat bij het bestellen doorgeven. Wij zullen uw bestelling dan bij u bezorgen. 

Bij het ophalen van uw bestelling kunt u per pin betalen. Mocht u de voorkeur hebben om contant te betalen, dan verzoeken wij u vriendelijk om dat gepast te doen. 

 

Alvast hartelijk bedankt voor uw bestelling en tot ziens! 

JV -16 Samen rond de Bijbel 

JK Banket Oliebollen

Kunt u niet inloggen? wachtwoord vergeten Heeft u nog geen account? Registreer u dan.

0