Israëlfair voor werk Fam. Ds. M.L. Dekker in Israël

Terug naar ‘Nieuws’

Israëlfair voor werk Fam. Ds. M.L. Dekker in Israël

2 september 2023

D.V. zaterdag 9 september 2023 hoopt de Israëlcommissie van de Gereformeerde Gemeente te Hendrik Ido Ambacht een fair te houden voor het Deputaatschap Israël.

Locatie: Achterambachtseweg 6, H.I.Ambacht

 

Vanaf 9.30 kunt bij de fair terecht voor uw wekelijkse boodschappen zoals brood, krentenbollen, koeken, groente en fruit, kaas en noten. Maar ook Israëlproducten, fotokaarten, boeken, panty’s, parfum… En nog veel meer.

Ook is er tweedehands kleding en brocant te koop.

Daarnaast is er een koffiehoek aanwezig waar u koffie en thee kunt krijgen met een Zeeuwse bolus of een vers gebakken stroopwafel.

 

Voor de kinderen is er een grote speelgoedkraam, een springkussen, spijkerbroekhangen en er is zelfs een rondvaart over de Waal. Verder is er een kleurwedstrijd, de kleurplaat is hier te downloaden.

 

Om 13.00 word er een veiling georganiseerd.                                                   

Om 14.00 is de fair afgelopen.

 

Het Deputaatschap voor Israël zet zich in voor het Joodse volk, om hen te bereiken met het Evangelie en om hulp te bieden.

Het heeft verschillende werkgebieden in Israël, Hongarije en Oost-Europa.

Het doel is om het Joodse volk bekend te maken met het Evangelie. Door persoonlijke contacten word er op gewezen dat de Schrift vervuld is en de Messias gekomen is, maar dat Hij ook in onze harten geopenbaard moet worden.

Zowel in Oost-Europa als in Israël is veel armoede, vooral onder kwetsbare groepen. Veel Joden die geëmigreerd zijn naar Israël leven onder de armoedegrens. D.m.v. hulpverlening bied het deputaatschap een helpende hand.

 

Familie Dekker is sinds 2004 werkzaam in Nof HaGalil (Nazareth). Er is daar een Messiasbelijdende gemeente wat de naam Nechama draagt, wat betekend “Troost”. In 2019 is dominee Dekker bevestigd als predikant en mag hij leiding geven aan deze jonge gemeente.

 

Bekijk hier de flyer.

 

Voor meer informatie zie de website www.dep-israel.nl

Shalom namens de Israëlcommissie Ger. Gemeente te H.I.Ambacht