Israëlfair 17 september

Terug naar ‘Nieuws’

Israëlfair 17 september

1 september 2022

De Israëlfair in Hendrik-Ido-Ambacht is voor iedereen een mooi evenement! Van jong tot oud.

Ook het echtpaar Dekker zal dit jaar aanwezig zijn op de fair. Kijk snel het filmpje!

 

Wij als Israëlcommissie van de Petrakerk nodigen u en jou namens Ds. Dekker, zijn vrouw en onszelf van harte uit op de derde editie van de Israëlfair! Misschien bent u al bekend met ons, anders bij deze een korte uitleg:

Ds. M.L. Dekker is namens de Gereformeerde gemeenten uitgezonden voor het werk onder het Joodse volk en geeft al velen jaren leiding aan de jonge kerkelijke gemeente Nechama, in Nazareth een multiculturele stad. Ds. Dekker, zijn vrouw en de gemeente bieden hulp aan mensen in de stad door middel van kleding, inloophuis, maar juist ook door de verkondiging van Gods Woord.

De Israëlcommisie van Hendrik-Ido-Ambacht probeert in samenwerking met de thuisfrontcomissie van Ds. Dekker een steentje bij te dragen aan het werk.

De Israëlfair is een mooie manier om hen, die betrokken zijn bij evangelisatie onder het joodse volk, op een informele manier met elkaar in contact te brengen.

De fair start op D.V. 17 september 2022 om 09:00 uur op de Achterambachtseweg 6 in Hendrik-Ido-Ambacht. Over heel de dag zijn u en jij welkom, ook al is het maar een uurtje. Er wacht een gratis Israëlgoodiebag op u en jou!

Op de Fair zijn verschillende producten uit Israël te koop. Denk hierbij aan Israëlische wijnen, boeken en crèmes. Ook zijn er verschillende andere stands met producten aanwezig als groente en fruit, speelgoed, fietsen, kaarten stempel workshops, muziek en nog veel meer! De fair wordt afgesloten met de traditionele opbod verkoping(14.00 uur).

Zien wij u en jou ook op D.V. Zaterdag 17 september 2022? Welkom!

Kunt u niet inloggen? wachtwoord vergeten Heeft u nog geen account? Registreer u dan.

0