Fiets- en wandeltocht Commissie Gemeenzaam

Terug naar ‘Nieuws’

Fiets- en wandeltocht Commissie Gemeenzaam

4 juni 2021

Beste mede-gemeenteleden,

 

Als eerste activiteit van de activiteitenkalender is door de commissie Gemeenzaam een fiets- en wandeltocht georganiseerd op 19 juni 2021.

U/Jij kunt zich hiervoor inschrijven (tot uiterlijk 16 juni) voor een bepaald tijdslot. Dit in verband met een gedoseerd vertrek vanaf het startpunt. Bij vertrek ontvangt iedereen een routekaart. De route loopt langs veel leuke plekjes in Hendrik-Ido-Ambacht en de Alblasserwaard! Daarbij gaat de route ook langs verschillende gemeenteleden. Om de gemeente-contacten te bevorderen, kan er gezellig gekletst worden tijdens een van de stops.

Tijdens de route is er een aantal leuke verrassingen! Na afloop kunt u/jij genieten van een hamburger, verzorgd door de ACPK. Ook kunt u/jij alleen naar de hamburger-drive komen. De Hamburger-drive is open vanaf 15u (kosten hamburger: €5,-; kosten frisdrank: €1,50). Voor de liefhebber is er ook een broodje pulled pork! Dit broodje is beperkt te verkrijgen. Kosten inclusief frisdank: €7,50. De opbrengst is voor de kerk. 


Wil je liever bij een stop staan? Dat kan ook! We zoeken nog mensen voor verschillende stops. Je staat met z’n tweeën en mag gezellig kletsen met de mensen die langs komen! Stuur een mailtje naar m.oppeneer@gergemhia.nl.

 

Zin om mee te gaan? Schrijf u/jij dan via onderstaand aanmeldformulier in.

 

Een paar dagen voor vertrek ontvangt u/jij nog een e-mail, met daarin de benodigde informatie. Voor vragen over de fiets- of wandeltocht, kunt u/jij contact opnemen met ondergetekende. 

 

Met hartelijke groet,

mede namens de commissie Gemeenzaam,

 

Mirjam Oppeneer (m.oppeneer@gergemhia.nl)

De mogelijkheid voor inschrijving is gesloten.

Lees hier meer over Commissie Gemeenzaam

Kunt u niet inloggen? wachtwoord vergeten
Heeft u nog geen account? Registreer u dan.

0