Aanmelden Fietspuzzeltocht

Terug naar ‘Nieuws’

Aanmelden Fietspuzzeltocht

13 april 2022

De Commissie Gemeenzaam en de Israel Commissie trekken D.V. zaterdag 30 april gemeenschappelijk op. De Commissie Gemeenzaam organiseert weer de fietspuzzeltocht. Ook dit jaar zullen er weer twee tochten zijn, één van rond de 25 km en een langere voor de e-bikers onder ons. We beginnen en eindigen bij de Stadhouder Willem III school. Vanaf daar wordt de fietstocht in verschillende groepen afgelegd, om zo de onderlinge contacten te stimuleren. Er zijn andere routes dan de vorige keer.

Tussen de fietspuzzeltochten door van 11.30 uur tot 13.00 uur kunt u een heerlijke wrap kopen en voor de kinderen een portie kipnuggets verzorgt door de Israel Commissie. De opbrengst is voor de gemeente in Zitomyr in de Oekraïne.

Om een inschatting te kunnen maken voor de inkoop kunt u dit bij uw aanmelding ook aangeven op het aanmeldformulier. Ook wanneer u niet deelneemt aan de fietspuzzeltocht kunt u uw aanwezigheid doorgeven.

Heeft u altijd al anderen van uw baksels willen laten proeven? Bak dan nu wat lekkers voor de fietsers tijdens de tussenstops! Dit moet dan vrijdag 29 (bij Dadelgaarde 5) of zaterdagmorgen 30 april (in de Stadhouder) worden afgegeven. Geef dit ook aan op de website. Meld je aan via het aanmeldformulier op de website!

Neem bij vragen contact op met Mirjam Oppeneer (m.oppeneer@gergemhia.nl).

Hartelijke groet,

Commissie Gemeenzaam

 

Fietspuzzeltocht
Activiteit
Ik neem niet deel aan de fiets puzzeltocht maar kom wel voor de Israëlische hapjes
Tijdsblok
Wilt u iets lekkers bakken voor bij één van de stops? (Graag vrijdag of zaterdagmorgen afleveren)

Kunt u niet inloggen? wachtwoord vergeten Heeft u nog geen account? Registreer u dan.

0