Jeugdkoor Harpe Davids

Algemeen

Het jeugdkoor bestaat uit ongeveer 40 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. We zingen psalmen, gezangen en geestelijke liederen gegrond op de Bijbel. Iedere maandag avond wordt er gerepeteerd van 18:45 tot 19:45 in een zaal van de Petrakerk. We oefenen dan de liederen die we uitvoeren op diverse uitvoeringen in kerken en zorg instellingen. Ook zingen we regelmatig voor een CD opname. Er zijn al diverse Cd’s waar het koor aan heeft mee gewerkt.

Jaarlijks wordt er ook een broden actie gehouden ten bate van een goed doel en voor de eigen kas. Hiervan word aan het eind van elk zangseizoen ook een leuk uitje georganiseerd.

Dirigent

De huidige dirigent van ons koor is Rens de Winter(1995) uit Sliedrecht. Al op jonge leeftijd bleek hij interesse voor muziek te hebben. Op 10-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste orgellessen van Jan van Leeuwen te Sliedrecht, waar later ook de pianolessen volgde. Op zijn 14e vervolgde hij de orgel- en pianolessen bij Leo Terlouw te Papendrecht tot op heden.

Rens is ook pianist bij jongerenkoor ‘Tehillah’ te Dordrecht en organist bij gemengd koor ‘Sursum Corda’ te Sliedrecht.

Regelmatig werkt Rens mee aan zangavonden als pianist en organist. Vaak wordt hij gevraagd zowel koren als instrumentalisten te begeleiden. Hij heeft daarnaast medewerking verleend aan verscheidene cd-opnames. Kijk voor meer informatie over onze dirigent op zijn website www.rensdewinter.nl

Bestuur

Het bestuur van het jeugdkoor wordt gevormd door de volgende 3 bestuursleden:

Liesset Uittenbogerd     secretaresse

Carline van Vugt            penningmeester

Dinette van Alphen        voorzitter

 

Repetitie rooster seizoen 2017-2018

download hier het rooster voor dit seizoen

Contact en meer informatie

Wilt u meer informatie over het koor dan kunt u contact op nemen met Liesset Uittenbogerd (078 64 55 606) of Dinette van Alphen        (078 78 55 723).
U kunt ook een email sturen naar jkharpedavids@gmail.com

 

 

previous arrow
next arrow
Slider

LOGO jeugdkoor Harpe Davids