Op 31 mei hopen we weer een dagtrip naar Parijs te organiseren waar we verdeeld in groepen onder leiding van deskundigen kunnen fietsen of wandelen.
De bedoeling is om dan een tevoren uitgestippelde route te doen waarvan u, na inschrijving, een programmaboekje zult ontvangen.
Vertrek bij de Petrakerk in Hendrik-Ido-Ambacht zal zijn op 30 mei ca. 23.30 uur en geplande aankomst in Parijs op 31 mei om ca. 5.45 uur, uiteraard met enkele rustmomenten voor de chauffeur onderweg.
We gaan op die dag per fiets of te voet veel belangrijke en interessante objecten bekijken. Ook zal een deel per metro worden afgelegd.

U kunt zich per email dagtripparijs2019@gmail.com aanmelden waarbij u in volgorde van aanmelding zal worden ingeschreven.
U kunt kiezen uit 4 varianten

1) langere fietstocht
2) kortere fietstocht met mogelijkheid beklimming van de Eiffeltoren.
3) langere wandeltocht
4) kortere wandeltocht met mogelijkheid beklimming Eiffeltoren.

De kosten voor de wandeling bedragen € 59,00 per persoon en voor de fietstocht € 79,00 per persoon.
Vermeld bij de aanmelding wel of u wilt fietsen of wandelen.
De bedoeling is om in Parijs dan fietsen te huren.
We hopen dat er een positief saldo te behalen is wat ten bate zal komen van het Inloop- en Bijbelhuis ‘De Gouwstraat’ in Rotterdam.
De inschrijving dient uiterlijk 15 april binnen te zijn. Indien gewenst wordt een flyer met de mogelijkheden per email toegezonden.
Het organisatiecomité bestaat uit navolgende personen: Jan Troost, Teus Westeneng, Gerben Aman, Gerrit Janssen en Teun van Kooten.