Chr. jongerenkoor Sjalom - Gereformeerde Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Jongerenkoor Sjalom

Het Chr. Jongerenkoor Sjalom is een enthousiast koor van jongeren binnen en buiten de gemeente. Elke maandagavond repeteren we verschillende Psalmen, psalmgezangen, geestelijke liederen en klassieke werken. Er wordt hard geoefend en er worden mooie resultaten bereikt. Zo heeft het Chr. Jongerenkoor Sjalom begin 2015 haar eerste officiële CD uitgebracht. We hebben daarmee een mooi bedrag over kunnen maken naar de stichting Kimon, waardoor we ook proberen maatschappelijk ons steentje bij te dragen. U/Jij bent altijd welkom om te komen luisteren of zelf eens mee te komen zingen!

Het Chr. Jongerenkoor Sjalom repeteert onder leiding van Frans-Maarten den Breejen. Hij weet op een leuke manier het koor te stimuleren om van de meest eenvoudige stukken iets heel moois te maken. Daarnaast zoekt en stimuleert hij stukken met flinke uitdaging. Zo proberen we het voor elke zanger(es) toch uitdagend te blijven.

Het Chr. Jongerenkoor Sjalom heeft niet alleen het doel om op op een zo hoog mogelijk niveau muziekstukken in te studeren en uit te voeren. Het belangrijkste doel van alles is te zingen tot Gods eer. “Loof den HEERE, mijn ziel, en al wat binnen in mij is, Zijn heiligen Naam” (Psalm 103:1).

Project Nine lessons and Carols

Er staat weer een mooi project in de steigers! D.V. kerst 2017 hopen we als Chr. Jongerenkoor Sjalom Nine lessons and Carols uit te voeren. Dit betekent dat we diverse stukken zingen rond een bepaald thema. Dit thema omvat dit jaar het gehele kerstverhaal. We hopen zo onder andere een kerstoratorium van Jan Mulder te zingen, als ook The First Noel en O Heil’ge nacht. Zeer verschillend van aard en dus voor ieder wat wils!

We hopen dit te doen op projectmatige wijze. Vanaf maandag 28 augustus 2017 repeteren we één keer in de twee weken op de maandagavond met alle leden en projectleden. De verdere data zijn als volgt: 11 en 25 september, 9 en 23 oktober, 6 en 20 november, 4, 11 en 19 december. De avonden zijn van 19:30 uur tot 21:30 uur met een kwartier pauze tussendoor.

De kosten hiervoor zijn eenmalig €20,-.

Ben je in de leeftijd van 12 t/m 35 jaar? Ben jij de persoon die ervan houdt om met leeftijdsgenoten te zingen en ook nog gezelligheid te hebben? Schrijf je dan zo snel mogelijk in om met ons wat moois neer te zetten. En.. doe dit vooral niet alleen! Kom samen met je vrienden en zing met ons mee. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: jongerenkoorsjalom@gmail.com of door je via de site op te geven (www.jongerenkoorsjalom.nl/aanmelden). Geef ook aan welke partij je (denkt dat je) zingt. Verdere informatie volgt dan nog. 

Bestuur

Het bestuur van Chr. Jongerenkoor Sjalom bestaat uit
de volgende personen.

Wilco Huizer (Voorzitter)
Bartjan Boer (Penningmeester)
Gerjanne Schot (Secretaris)
Leonie Lagendijk (Musicaris)
E-mail: jongerenkoorsjalom@gmail.com

 

 

 

Bekijk de Sjalom-website voor nieuws en actualiteiten

Naar de website